De taal van je hart
We leven in een tijd die ons hoofd verleidt, maar die verlangt naar ons hart!
Helmich Coaching laat op unieke manier zien dat het anders kan!

Coaching114428965_VLINDER

Coaching is het begeleiden van mensen, waarna ze zelfstandig verder kunnen. Ik kan je helpen terug naar jezelf te keren, richting je eigen kern (hart). Om te stoppen met zoeken en jezelf te vinden, om vervolgens van daaruit te leven en te werken, krachtig en stralend. Dit kan zijn op alle levens gebieden zoals je carrière of je relatie of zingeving in je leven.

  • Coaching helpt je om op een eerlijke en misschien andere manier naar jezelf te kijken. Zo leer je realistisch naar jezelf kijken, te zien waar je passies en talenten (kwaliteiten) liggen, wat je valkuilen zijn en waar je tegen aan loopt in je leven.
  • Coaching helpt je om te groeien en meer balans te vinden tussen jezelf en je omgeving. Je ontdekt waar je inspiratie uithaalt en wat je bezieling geeft, waar je kwaliteiten liggen en hoe je deze kunt aanboren.
  • Coaching is een bewustwordingsproces. Je kwaliteit wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties, de kwaliteit van je relaties wordt bepaald door de manier waarop je communiceert met anderen, maar vooral met jezelf.

114428965_VLINDERVoor wie?

Echt geluk begint met zelfkennis!

Loop je rond met vragen als “wie ben ik” eigenlijk, waar houd ik van, waar word ik warm van?

Heb je het gevoel dat je er zelf niet meer uit komt? Dat je maar aan het malen bent, je gedachten niet kunt stoppen?

Ben je je koers even kwijt?

Coaching is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is, eerlijk naar zichzelf wil kijken. Voor iedereen die wil werken aan haar of zijn persoonlijke ontwikkeling en zichzelf echt wil kennen, gelukkig wil leven vanuit de keuzes gemaakt vanuit je hart. Als je weer goed in je vel zit, dan zul je bemerken wat deze positieve uitstraling voor uitwerking heeft op jezelf en op je omgeving.

Coaching is bedoeld voor mensen die weten dat aan jezelf werken zowel verrijkend is voor jezelf, als voor je omgeving.
Met name de combinatie van coaching en de Tzolkin en eventueel de aanvulling van de Bachbloesem therapie hierbij, maakt dit geheel tot een krachtige en inzichtgevende coaching, zodat je weer balans, geluk vindt in je leven .

Wie nee durft te zeggen, durft ook ja te zeggen. Wie alleen ja kan zeggen, kan geen nee zeggen.

 

Zowel particulieren als werkgevers kunnen Helmich Coaching inschakelen, voor coaching op maat.


Als werkgever weet je dat het geven van aandacht aan je mensen nodig is, omdat mensen dat verdienen, maar ook omdat je weet wat werknemers die niet of beperkt functioneren je organisatie kosten. Het uitbesteden van deze taak aan Helmich Coaching maakt dat je als werkgever de tijd en aandacht kunt besteden aan de andere resultaat gebieden van je functie, terwijl je wel de verantwoordelijkheid voor je werknemers serieus neemt. Ik heb ervaring in het coachen van mensen die met name in de hulpverlening en de zorg werkzaam zijn. Mensen die altijd voor een ander zorgen, maar slecht voor zichzelf zorgen. Mensen die last hebben van burn out, of geen inspiratie meer halen uit hun werk (zie carrièrecoaching).

Is je interesse gewekt?  Benader me gerust voor meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Vormen van coaching zijn114428965_VLINDER

 

Als je je wilt ontwikkelen, moet je iets nieuws leren!