Ervaren is zien met je hart

De Tzolkin103176032_MAYA_KALENDER

De Tzolkin is een methode van de Maya’s met deze methode gaan we in 3 sessie’s  bekijken wie jij bent, waar je leerpunten liggen en wat voor valkuilen je hebt. Je zult zien dat je nieuwe dingen leert, maar ook zal je veel herkenning  tegen komen. Met de Tzolkin leer je iedere dag bewuster te leven met jezelf en je omgeving.

Werkelijke en schijnwerkelijkheid

Je leert met de Tzolkin de werkelijke wereld achter de schijnbare werkelijkheid te zien. Op het moment dat wij de op ons af komende energieën voor ons laten werken, vinden er wonderen plaats. Het belangrijkste is dat wij in vrede leven met alles wat er om ons heen gebeurt, maar vooral in vrede met ons zelf. Door gevoel en verstand samen te brengen en te luisteren naar de stem van ons hart.

Wanneer wij ons bewust zijn dat wij deel uitmaken van een groot en allesomvattend geheel, dan zullen wij ook het belang van een ieder van ons voor dat geheel gaan inzien .

De Tzolkin, “In Lak’ ech” Ik ben een ander jij. De Tzolkin werkt met 20 zonnezegels en 13 tonen, een ieder van ons wordt geboren op een van de 20 zonnezegels en op een bepaalde toon.

Wat brengt het mij?

Deze geboorte imprint en toon vertellen je iets over wie je bent en wat je moet leren in dit leven.

Wat zijn je sterke kanten en wat zijn je valkuilen?

Het laat je zien wat je thema in je leven is en wat de rode draad in je leven is. Daarnaast kom je er achter waar jouw persoonlijke talenten liggen en hoe je die moet ontwikkelen. Tevens kom je achter je doel in je leven, waarom ben je hier en wat zijn je levenslessen?

Op al deze vragen wordt je door mij gecoacht en kom je meer en meer te weten wie je daadwerkelijk bent. Ook krijg je informatie over wanneer je bepaalde gebeurtenissen het beste kunt plannen.

Wat is de betekenis van een bepaalde ontmoeting?

De Tzolkin geeft je het inzicht in het waarom van bepaalde gebeurtenissen in je leven. De Tzolkin geeft je als het ware een routekaart van jouw persoonlijke leven. Je hoeft je niet meer overgeleverd te voelen aan datgene wat er in je leven gebeurt.

Allemaal vragen waar ik samen met behulp van Tzolkin jou op weg kan helpen. Ik gebruik de Tzolkin als mooie aanvulling op een coachingstraject. Het is in te zetten op elke levensvraag of carrière vraag , relatie vraag of om de perikelen in een gezinssysteem helder te krijgen.

Ontdek de verrassende uitkomsten van de Tzolkin in jou leven.

 

 “In Lak’ ech”
Ik ben een ander jij